Първоначално публикувано от newuser
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ABS започна да свети постоянно
Collapse
X
-
Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
-
на следващия ден още се оправи ... беше -7 -8 гадуса тея дни, просто в началото валеше някав странен дажд-сняг и аз понеже карам доста, цялата кола замръзна зверски. ако не се обади пак тоя проблем може да пропусна диагностиката (просто не знам дали има смисъл когато се е оправил тоя проблем)
Comment
-
При мен колега се получаваше от задържането на ръчната в тея студените дни. Тя като ми задържи в началото понякога и той датчика са ошашавва и светва за блокирано колело.Ама като изгася и запаля пак се оправя. А пък може и да е от лоши контакти и влагата и студа да влияят.AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
-
Извинявам се,че пиша тук но , с тези ръчни много ме е яд, значи карам си аз колата спирам седи 3-4 часа пак я паля тръгвам отивам на 1 струмно нанадолнище тръгвам да дърпам ръчна и честито с 300 зора едвам качих до 1ви зъб или никакъв кяр от нея, ръчната не бях я дигал изобщо преди това. Някой имали идея как може това да се оправи?Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Днес се возих в алфата на един познат, 156-ца 2.4 моротче, абе светна му абс, гледаме тц няма абс. Толкова много сняг имаше около задните колела и то втърдил се, една баня да и падне леда и се оправи веднага!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеИзвинявам се,че пиша тук но , с тези ръчни много ме е яд, значи карам си аз колата спирам седи 3-4 часа пак я паля тръгвам отивам на 1 струмно нанадолнище тръгвам да дърпам ръчна и честито с 300 зора едвам качих до 1ви зъб или никакъв кяр от нея, ръчната не бях я дигал изобщо преди това. Някой имали идея как може това да се оправи?AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщениеСменяш жилата на ръчната с нови и се смазват хубаво и нямаш грижи да опъваш ръчна дори и зимата... Аз това за другата зима със сигурност ще го направя...
Kuker не може да се дърпа по-силно , тя едвам стига до 1ви зъб и после и достаа трудно се пуска , незнам какво ще стани ако я муча още до 2ри зъб и как ще я пусна един господ знае.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщениеднеска и при мен го имаше тоя момент със стигането само до първи зъб и то с много зор. реших да не я мъча ръчната и на надолнище като спра просто вкарвам първа, едва ли ще мръдне като е така.....
П.П. Някой знае ли как ще е по -стабилно да я оставиш колата ако е с предницата надолу на 1ва скорост или на задна?Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 00:09.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщение....и за по-сигурно,волана навит към бордюраAR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Comment
-
Имам подобен проблем с ABS, но не съм проследил дали може да е от температурата.. В общият случай лампата изгасва след гасене на двигателя и повторно палене.
Интересвото е че при мен светват 2 лампи?
Тази за ABS и тази за ръчна, при положение че не съм я пипал ..Alfa 156 1.6 TS
Моята Алфа е моят храм.
Comment
Comment